Arrenca el Grec amb una gran festa a Montjuïc

  • Amb Comediants, els Catarres i Lax'n'busto.

VilaWeb
Redacció
30.06.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Festival Grec 2013 arrenca aquesta des de l’Avinguda Maria Cristina amb una gran festa oberta a tothom amb els Comediants, que celebren els quaranta anys de carrera, elsCatarres i Lax’n Busto. El total el Grec oferirà en tot el mes de juliol una setantena d’espectacles de teatre, dansa, música i circ, amb un programa d’activitats paral·leles adreçades a professionals i espectadors. Amb més propostes internacionals que mai i un bon nombre de coproduccions, el Grec reitera l’aposta de Ramon Simó de fer de Montjuïc ‘l’epicentre artístic i d’intercanvi professional (programa).

Els noms de l’escena teatral catalana que participen en aquesta edició són Mario Gas (‘El veneno del teatro’), Paco Mir (‘La banqueta’), Joaquim Oristrell (‘Tots fem comèdia’), Magda Puyo (Alma i Elisabeth -‘Persona’, de Bergman-), Carme Cané i Rosa M. Sardà (‘L’accident’), Toni Casares (‘George Kaplan’), Lluís Danés (‘Wasteland’), Carme Portaceli (‘TV i misèria de la II Transició’), Pep Tosar (‘Allò de què parlem roman inexplorat’) i Josep Maria Pou (‘Fuegos’), entre altres. 


En l’apartat de dansa, destaquen els espectacles de Sol Picó, ‘Memòries d’una puça’, Àngels Margarit i la Cia. Mudances, ‘Capricis’, la companyia Increpación Danza (‘XX’), Mudit Grau i Ramon Giménez (‘L’ADN de l’ànima’) o la companyia ‘Res de Res & Artigues ((remor)).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any