L’advocat de La Camarga diu que la reserva era a nom de Sánchez-Camacho

  • Jorge Navarro explica que el dinar es va reservar el dia abans i es van deixar 100 euros a compte

VilaWeb
Redacció
21.06.2013 - 11:16

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Jorge Navarro, advocat de la propietària del restaurant La Camarga, ha dit que el restaurant tenia constància que la reserva del dinar a La Camarga anava a nom de Sánchez-Camacho, ‘però no qui la va fer’. Segons que ha explicat (àudio) al Matí de Catalunya Ràdio, la reserva del dinar es va fer el dia abans i es van deixar 100 euros a compte: ‘Al llibre de reserves consta que es van deixar 100 euros per avançat del dinar entre Sánchez Camacho i l’ex-parella de Pujol Ferrussola’. La factura del dinar es va pagar en efectiu, ha explicat, de manera que no consta a nom de ningú.

Per la seva banda, Rubén Romero, advocat de l’ex-treballador de Método 3 que va col·locar el micròfon a la taula, diu que el dinar va ser encarregat per l’agència. En declaracions a diversos mitjans ha insistit que Camacho sabia en tot moment que aquella conversa s’enregistrava i que la va consentir. També explica que el seu client va partir sempre de la premissa que allò que feia era legal i que va ser ell qui va pagar el dinar. Una versió que es contradiu amb el PP, que afirma que el dinar el van pagar les dues dones. 

Aquesta setmana Sánchez-Camacho ha arribat a un acord amb Método 3 per a retirar la demanda a canvi de 80.000 euros. En un comunicat, l’agència diu que en aquest acord assumeix ‘exclusivament una culpa civil per la custòdia documental de la informació’ i nega haver fet cap enregistrament il·legal. A més, ha anunciat un procediment penal contra els seus ex-treballadors per haver difós la gravació.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any