Jair Domínguez descol·loca i fa enfurismar els tertulians de 13TV

  • Va fer aquest piulet a Twitter: 'El que necessita Espanya per reaccionar és un devastador accident aeri on es morin de manera horrible tots els membres de la Roja'

VilaWeb
Redacció
20.06.2013 - 17:43

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’escriptor i guionista Jair Domínguez va ser entrevistat ahir en el programa ‘El Cascabel’ de 13TV per un piulet a Twitter que deia: ‘El que necessita Espanya per reaccionar és un devastador accident aeri on es morin de manera horrible tots els membres de la Roja.’ En l’entrevista, el presentador i els tertulians l’atacaven perquè consideraven que el contingut del piulet era molt ofensiu i que la llibertat d’expressió no l’havia d’emparar.

Jair Domínguez els va respondre amb tranquil·litat i els explicava que la voluntat del piulet era provocar una reflexió a través de l’humor negre. Domínguez va explicar que Espanya necessitava oblidar-se del futbol i concentrar-se a corregir el rumb de la societat i preocupar-se pel benestar de la població. Aquesta reflexió va descol·locar els tertulians, que van reaccionar enfurismats mirant d’identificar el guionista com un nacionalista radical. I ell, en comptes d’acoquinar-se, va respondre que era un separatista radical. Això va acabar d’encendre els ànims de la tertúlia i les acusacions a Domínguez, que cada minut pujaven de to.

Un dels moments culminants de la discussió va ser quan hi va intervenir com a tertulià l’ex-portaveu del govern espanyol, Miguel Àngel Rodríguez, que fa poc temps va ser enxampat conduint embriac. Domínguez li demanà –la conversa era telefònica– si realment qui intervenia era Miguel Àngel Rodríguez. Quan li respongué que sí, Domínguez va dir-li que se sorprenia que encara participés en tertúlies. Rodríguez li va demanar per què. I la resposta va ser: ‘La seva opinió, per a mi, ha perdut molt valor els últims dies. Si em posés a dir que els meus piulets els he fet sota els efectes de l’alcohol, n’hi hauria una altra lectura, també.’ En aquest moment tots els tertulians i el presentador van sortir en defensa de l’ex-portaveu d’Aznar i atacaren ferotgement el guionista català.

Més informació: Qui té por de Jair Domínguez?

ENTREVISTA: Jair Domínguez declara sobre el Bestiari Il·lustrat: ‘La jutgessa feia la mateixa cara que jo’

VÍDEO: La direcció de TVC suspèn l’emissió del ‘Bestiari Il·lustrat’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any