Qui té por de Jair Domínguez?

  • Fins fa quatre dies ben poca gent sabia qui era Jair Domínguez, protagonista la setmana passada d’una de les escenes televisives més polèmiques dels últims anys. La seva intervenció al programa Bestiari Il·lustrat, al costat de Bibiana Ballbé, ha despertat reaccions irades i ha desencadenat la supressió del programa de la graella del Canal 33. Jordi Benavente, crític especialitzat en novel·la negra i autor del blog Martorell negre, ressenya avui la primera novel·la de Jair Domínguez, publicada per TRIA Llibres

VilaWeb
Redacció
18.10.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Jair Domínguez escriu com qui llença un cartutx de dinamita encès dins d’una habitació i posa cara de murri, a veure què passa. La seva opera prima comença amb un Chevrolet Corvette circulant a 300 per hora per una carretera secundària, amb quatre paios vestits de paramilitars, el cabell greixós i una missió suïcida ficada al cap: matar el rei i acomiadar-se d’Espanya.

El guionista, escriptor, periodista i lluitador amateur de sumo Jair Domínguez (Barcelona, 1980) presenta la novel·la Hawaii Meteor (TRIA Llibres, 2012), una road movie apocalíptica, situada en un futur distòpic i protagonitzada per quatre terroristes que pretenen assassinar el rei d’Espanya i proclamar la independència de Catalunya, i que no dubtaran a estripar-ho tot per aconseguir-ho.

Llegiu l’article complet, aquí.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any