La USAP torna a treballar

  • Després d'un mes de vacances, ahir els jugadors usapistes van tornar a la feina ...>>
    Dt. 11 de juny del 2013

VilaWeb
Redacció
11.06.2013 - 05:55

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Des d’ahir dilluns els jugadors usapistes tornen a la feina, tots … menys els internacionals. Fins al 25 de juny faran sessions de preparació física, sota les ordres de Nicolas Szezur i Olivier Barbier. Els jugadors que s’entrenen aquests dies són una dotzena de l’equip professional juntament amb jugadors dels equips dels ‘espoirs’ i els ‘reichels’. Cap sessió de rugbi no està programada durant aquest període. Llavors, els jugadors disposaran de cinc dies de permís, abans de la ‘verdadera’ recuperació del grup (física i rugbi) fixada per pròxim 1 de juliol.

L’equip català ha programat quatre partits amistosos abans de començar la disputa del TOP 14 que, enguany, començara el 16 d’agost.

En aquests partits s’enfrontaran el 19 de juliol a un equip de Pro D2 (a determinar) abans d’acollir el campió del TOP 14 d’enguany, l’equip de Castres, el 26 de juliol. També s’enfrontaran al subcampió d’Europa, Clermont,  el 2 d’agost; finalment els gal·lesos de Newport seran els convidats al darrer amistós que es jugarà el 8 d’agost.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any