Carles Pastor recorre al micromecenatge per a enregistrar un nou disc

  • 'Dies de ràdio' serà el quart del músic de Montaverner

VilaWeb
Redacció
20.05.2013 - 23:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Dies de ràdio’, el quart treball discogràfic de Carles Pastor, veurà la llum si aconsegueix completar els 5.000 euros necessaris. Per a fer-ho possible ha penjat la iniciativa en la plataforma de micromecenatge Verkami on a canvi d’aportacions a partir de 5 euros els participants reben compensacions, com ara la descàrrega del nou disc, un exemplar autografiat, samarretes o treballs anteriors del músic que, en el quart treball, inclourà cinc temes propis i altres en què musica poemes de Francesc Mompó, Alba Àlvarez, Manel Alonso i Vicent Nàcher, a més de la poetessa gallega Miriam S. Moreiras.

El nou treball discogràfic és un recull de deu cançons en què ha estat treballant durant els últims dos anys, un viatge pel pop britànic, la música d’autor, el blues i amb un toc celta i mediterrani fruit de les seues experiències vitals a l’est i a l’oest de la península, i a les diferents cares que mostra l’altre costat de l’espill.

Davant el panorama de la indústria musical són molts els músics que han trobat en les plataformes de micromecenatge una via per a editar les seues creacions. No és la primera vegada que Carles Pastor hi acudeix. El vídeo musical del tema ‘Dona’ (del disc anterior ‘Els ulls de Bob) sobre un poema de Manel Alonso, es va poder enregistrar gràcies a la col·laboració de desenes de mecenes en la mateixa plataforma.

En l’enregistrament dels disc hi particparan els músics Sílvia Martí (bateria), Borja Penalba (baix, acordió), Pau Chàfer (piano, hammond), Juanjo Blanco (llaüt, arxillaüt), Jordi Silvestre (violí), i Zabalo Borràs (saxo). Les il·lustracions seran de Federico Fernández (Vigo, 1972), autor de llibres infantils que ha publicat gran part de la seua obra amb les editorials Kalandraka i Galaxia. El 2002 va guanyar el Premi Estatal d’il·lustració per l’obra ‘Onde perdeu lúa a risa?’.

Els discs publicats anteriorment per Carles Pastor són Travellers (2006), La noia del nord (2009), i Els ulls de Bob (2011).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any