Arriba a les llibreries la nova novel·la de Dan Brown, ‘Inferno’

  • El català, una de les onze llengües escollides en la primera tongada de traduccions

VilaWeb
Redacció
16.05.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’última novel·la de Dan Brown, que ben segur que serà un nou èxit de vendes, ja és a les botigues del nostre país. ‘Inferno‘ (Empúries) ens arriba envoltada d’una gran expectació, i només dos dies més tard que al Regne Unit i als Estats Units. En anglès se n’han editat quatre milions d’exemplars i, en català, una de les onze llengües escollides per a la primera tongada de traduccions, 25.000.

És la sisena novel·la de l’escriptor nord-americà i la quarta de la sèrie protagonitzada per Robert Langdon, el catedràtic de simbologia de Harvard. En aquesta nova trama, Langdon es troba arrossegat a un món terrífic que gira entorn d’una de les obres mestres de la literatura, ‘l’Infern’ de Dante. En aquesta primera edició, han arribat a les botigues quatre milions d’exemplars en anglès i 25.000 en català (Empúries).

Dan Brown és autor dels del llibres més venuts: ‘El símbol perdut’ i ‘El codi Da Vinci’ (Empúries, 2004). Aquesta darrera, la més venuda de tots els temps (81 milions d’exemplars), traduïda a cinquanta-una llengua. Al nostre país, la saga de Robert Langdon, publicada per Empúries, ha venut més de 300.000 mil exemplars.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any