Pere Riera: “En els assaigs de ‘Barcelona’ els kleenexs volaven’

  • Avui s'estrena a la Sala Gran del TNC un dels espectacles més esperats de la temporada: Barcelona, de Pere Riera. Aída Pallarès ha conversat amb l'autor.

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
09.05.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Amb un repartiment de luxe encapçalat per Emma Vilarasau i Míriam Iscla, ‘Barcelona’ explica què ens passava als catalans mentre les bombes queien sobre Barcelona l’any 1938. Aquest dissabte a les 18.30h, abans de la funció de la nit al TNC se celebrarà un col·loqui amb testimonis de barcelonins supervivents dels bombardeigs de la guerra civil. 

En els seus muntatges hem rigut i ens hem emocionat. Perquè parla de nosaltres, de la nostra realitat i el nostre entorn. Red Pontiac, Lluny de Nuuk, Desclassificats o El factor Luxemburg són històries properes i honestes. Teatre per a tothom. Darrere d’aquests títols s’hi amaga un home senzill i intel·ligent, simpàtic i proper. I també un dels millors dramaturgs del panorama actual. Ara, tres anys després d’estrenar el seu T6 Lluny de Nuuk torna al Teatre Nacional amb Barcelona, una història d’amistat en plena guerra civil espanyola. Del 8 de maig al 22 de juny a la Sala Gran.

Podeu llegir l’entrevista a Núvol. 

També podeu llegir totes les nostres recomanacions #postfunció publicades a Núvol aquí.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any