La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Xe! Semba que va ser ahir quan un grup de militants del PP de l’Olleria abandonaven el partit per a muntar-se el seu propi partit i plantar cara al PP, que no volia comptar amb ells, que els havia enganyat tantes vegades, que no els deixava manar… i jo què sé quantes coses més. I ara resulta que l’actual president de la junta directiva del PP de l’Olleria vol ‘reforçar’ la seua aliança de govern amb GdO. Ha! Quina broma!!!

Va, ja està bé de brometes i parla clar. El PP es pensava que GdO no trauria res, i va i trauen tres regidors. Negocien amb ells fer un govern, però l’actitud del PP impossibilita un pacte: ‘els de GdO demanen massa, què s’han pensat!’. Total, que el PP acaba abandonant el govern gràcies a una moció de censura entre Bloc, PSOE i GdO. Això va augmentar encara més la irritació del votants i directius del PP, perquè els ‘traïdors’ (així els qualificaven) de GdO els havien tirat i havien pactat amb els ‘rojos estos’.

Total, que vénen unes noves eleccions, els resultats atorguen 4 regidors a GdO i 3 al PP, i els regidors del PP voten a l’ex-militant del PP com a alcalde. Redéu!!! Com canvien les coses! S’han passat tota la campanya i tres anys odiant-se i dient-se de tot, fins i tot GdO va denunciar davant la fiscalia l’anterior alcalde del PP, i ara va i el voten com si res. A més, al ple d’investidura semblava com si els del PP i GdO estigueren enamorats. Perquè estava allà: si m’ho conten no m’ho crec.

Poc va durar el romanç. Javier Albero se sentia apartat, la submissió del candidat popular a l’alcalde, a canvi d’un bon jornal, ho podia tot, i mentrestant el candidat frustat i president local del PP, Javier Albero, no s’enterava de res i plorava a qui preguntava com li anava per l’Ajuntament.

Més tard s’enfaden, ells dos. Bé, ells tres: l’alcalde, el candidat popular i el president del PP, fins al punt que Javier Albero va votar en contra dels pressupostos de l’any passat i continua bloquejant els d’enguany. I és que el PP va de gran gestor econòmic i va dient per tot arreu que ells han reduït la despesa de l’Ajuntament. És clar! Ells i tots els ajuntaments del país. A més, Javier Albero demostra no saber llegir els pressupostos municipals ja que només cita una dada final de despesa, sense tindre en compte que l’any 2009, el 2010 i el 2011 l’Ajuntament va tindre ingressos extra pels Plans E i pel Pla Confiança, així és que menys acusar al Bloc de gastar massa i més dir-li a la Generalitat que pague el que deu a l’Ajuntament de l’Olleria, a veure si així eixuguem el deute. Un deute que ha augmentat des que governen PP i GdO. L’any 2011, l’últim any que va governar el Bloc amb GdO, es va acabar amb 4.905.000 euros de deute, i els del PP més GdO han tancat el 2012 amb 6.101.000 euros de deute, cosa que significa un augment de vora el 25% en només dos anys. I això com ho expliquen?

Total, que ara sembla que tornen a estar enamorats, però resulta ser alguna cosa més material: GdO no es tornarà a presentar a les eleccions, s’integraran dins el PP, d’on van eixir per problemes personals, i el president local del PP, Javier Albero, s’assegura ser el número 2 per desplaçar l’actual tinent d’alcalde de l’Olleria i candidat del PP, Jesús Engo. Eixe és el reforçament i alliança entre el PP i GdO, res de ‘sensibilitat respecte de la ciutadania’.

Per cert, queda un any perquè l’actual alcalde de l’Olleria dimitisca i entre com a alcalde el candidat del PP. Però la veritat és que no crec que passe.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any