L’atur augmenta un 1% el mes de febrer a Catalunya Nord

  • Dj 28 de març del 2013
    Continua augmentat l'atur a casa nostra, el passat mes de febrer va augmentar un 1%, és a dir que és van registrar a Pôle Emploi 306 persones més. Som el departament de la regió Llenguadoc-Rosselló que més ha augmentat l'atur.

VilaWeb
Redacció
28.03.2013 - 06:41

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

En total, a Catalunya Nord hi ha inscrites en la categoria A  29.826 persones a Pôle emploi . En un any l’atur ha augmentat en  un 12,2 %. Sobre el conjunt de la regió, el nombre de demandants de feina inscrits en categoria A augmenta un 1,1% respecte a gener (+11,4% en un any). també augmenta el nombre de persones inscrites en totes les categories (A, B, C ) que s’estableix en un total de 40. 933 persones.

Això significa que a Catalunya Nord l’atur és en alça de 1,1% ( 426 demandants de feina  suplementaris). En  un any, augmenta d’un 12,3 %. Sobre el conjunt de la regió, el nombre de demandants de feina en categories A B, C augmenta un 0,9% respecte a gener (+11,1% en un any). Consulteu en document adjunt a la noticia (pdf) les xifres oficials de l’atur, fetes públiques per la prefectura de la regió Llenguadoc Rosselló.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any