Arran es desvincula de les pintades al Museu Jueu i contra Pia Bosch

  • Nega l'autoria de les pintades que van aparèixer dissabte

VilaWeb
Redacció
25.03.2013 - 18:02

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’organització juvenil Arran ha emès un comunicat, a la seva pàgina web, negant que sigui responsable de les pintades que van aparèixer al Museu Jueu i a la seu del PSC de Girona aquest cap de setmana i que anaven signades amb el seu nom. Entre les pintades del Museu Jueu, n’hi havia una de ‘Palestina lliure’; i a la seu del PSC, ‘Pia Bosch espanyola’, ‘El poble no perdona’ i també la cara de Bosch dins una diana. L’organització es queixa d’una ‘ràpida campanya de desprestigi’ contra ells. 

A través de Twiter Bosch va lamentar el mal gust de les pintades i va deixar clar que aquest no era el camí per la regeneració democràtica.

També Quim Nadal ha criticat els fets a través de Twitter: ‘La indignitat de la bretolada contra el PSC-Grn expressa la debilitat mental dels seus autors fills consentits i frívols d’un temps convuls’. I deixava aquest missatge a Arran:

Arran ha volgut deixar clar que no tenen cap simpatia cap a la dirigent socialista ni pel seu partit però  en cap cas no creuen que accions com aquestes siguin responsables en un moment tan complex política i socialment com el que viu Catalunya. La formació ha acusat als socialistes de magnificar uns fets aïllats per tal de distreure l’atenció de les greus incoherències polítiques que el seu grup està protagonitzant.

El comunicat també recull la preocupació per les denúncies que han tingut aquestes pintades mentre que diversos dibuixos amb simbologia nazi al Call jueu i altres barris havien passat desapercebuts.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any