‘No es descarta cap hipòtesi’ en l’explosió a la clínica on hi ha ingressat Juan Carlos

  • Ha estat al lloc on hi ha els dipòsits d'oxigen • Hi ha ferits per inhalació de fum i cremades

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
06.03.2013 - 08:37

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest matí hi ha hagut un incendi i una explosió en una habitació de la planta de la clínica la Milagrosa de Madrid, on hi ha ingressat el rei espanyol, Juan Carlos, des de diumenge, quan el van operar d’una hèrnia discal. Segons la versió oficial, hi ha hagut un incendi en una cambra i ha esclatat, pel cap baix, una de les bombones d’oxigen que hi havia.

La direcció general de policia investiga l’incident, i ha indicat a l’agència Europa Press que l’incendi havia estat fortuït, però que no es descartava cap hipòtesi. Fonts policíaques citades per uns altres mitjans negaven que hi hagués hagut cap atemptat i que hi haguessin esclatat artefactes explosius.

L’explosió ha originat un petit incendi i una gran fumera a l’hospital. Hi ha hagut uns quants ferits, alguns dels quals bombers, per causa d’inhalació de fum i cremades causades pel vapor d’aigua. Els serveis d’emergències han instal·lat un hospital de campanya a l’exterior de la clínica i hi han hagut d’atendre diverses persones, algunes de les quals per crisis nervioses.

La planta ha estat desallotjada parcialment, però l’ala de l’edifici on hi ha el rei espanyol no ha resultat afectada. Tot i que la casa reial ha sospesat si calia traslladar-lo de centre hospitalari, de moment no ho ha fet.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any