El València cerca la remuntada contra el París Saint-Germain

  • Juga aquest vespre la tornada del vuitens de final de la Champions • El partit d'anada va acabar 1-2 a favor del PSG

VilaWeb
Redacció
06.03.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El València juga, aquest vespre (20:45, C+), la tornada dels vuitens de final de la Champions contra el París Saint-Germain. L’equip d’Ernesto Valverde va arribar ahir a la capital francesa i al vespre va fer una sessió d’entrenament al Parc dels Prínceps, el primer contacte amb el camp abans del partit.

L’envit dels valencianistes és de remuntar el resultat del partit d’anada, que van perdre per un gol a dos. El gol d’Abdel Rami als instants finals dóna esperances al València, que esperen viure una nit èpica a París i classificar-se per als quarts de final.

Ernesto Valverde, que s’ha endut dinou jugadors, no podrà comptar amb el central Rami ni amb Ricardo Costa, tots dos lesionats. L’entrenador del PSG, Carlo Ancelotti, podria fer debutar a la Champions el flamant fitxatge, David Beckham, que reapareixeria a la màxima competició europea tres anys després del seu darrer partit a Europa. També podrà disposar del central Thiago Silva, que torna després d’una lesió que durant dos mesos l’ha privat de jugar. Però Ancelotti no tindrà l’ex-blaugrana Zlatan Ibrahimovic, que fou expulsat a les acaballes del partit d’anada.

El València ha de marcar un gol de pressa per poder arrapar-se a l’eliminatòria i tenir possibilitats de classificar-se. Valverde ha deixat que els jugadors vagin acompanyats de familiars i amics perquè els puguin animar i mentalitzar abans del partit.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any