Miquel Barceló, protagonista de la campanya del GOB ‘Mallorca Blackout’

  • L'organització ambiental denuncia a Berlín la política d'agressions territorials del govern Bauzá

VilaWeb
Redacció
06.03.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Grup d’Ornitologia Balear (GOB) ha volgut aprofitar el ressò de la ITB de Berlín, la fira turística més important, per emprendre una campanya internacional de denúncia ‘contra la política d’agressions territorials del govern Bauzá’. Ho fa a través d’una web, Mallorca Blackout, en anglès i alemany, i té com a principal reclam l’artista Miquel Barceló, que hi ha col·laborat amb un vídeo, on apareix difuminant Mallorca amb un esprai fins que l’illa queda completament negra. La música és de Pep Toni Ferrer, del grup Oliva Trencada.

Representants del GOB són aquests dies a Berlín. Ahir van presentar la campanya a la premsa alemanya i van explicar a diversos actors de l’àmbit turístic la crisi ecològica i econòmica de Mallorca.

Amb aquesta acció, el GOB vol apel·lar a la consciència ambiental dels turistes, que, segons que va explicar el portaveu, Toni Muñoz, és molt superior a la del govern. Muñoz va lamentar que des que el PP va tornar al govern balear, feia la sensació que a Mallorca tot era a la venda. Es referia a tots els projectes urbanístics que faciliten la desprotecció del paisatge, el principal recurs econòmic i turístic.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any