‘M’ho heu pres tot!’, cridava la dona que s’ha calat foc en una oficina bancària

  • S'ha ruixat amb líquid inflamable i s'ha calat foc en una entitat de Caixa Almassora · L'han traslladada en helicòpter a l'hospital de La Fe

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
18.02.2013 - 14:12

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una dona de 47 anys s’ha cremat a l’estil bonze en un caixer automàtic d’una entitat bancària d’Almassora (la Plana Alta). Els fets han tingut lloc passat el migdia, dins d’una oficina de CaixaAlmassora situada a l’avinguda José Ortiz, sense que se sàpiguen encara els motius de l’acció. Segons que ha explicat la guàrdia civil, la dona, mentre s’encenia, cridava: ‘M’ho heu pres tot!’. I segons que informa el diari El País, els veïns d’Almassora que hi havia a l’entitat han explicat que la víctima tenia dos pisos amb els quals va avalar un tercer habitatge. Pel que sembla, havia acabat perdent totes tres cases, tot i que el banc no ho ha confirmat. Segons fonts citades per agències de notícies, la dona hauria anat a l’entitat a refinançar el deute que hi tenia.

La dona s’ha ruixat amb líquid inflamable i s’ha calat foc. Quan han arribat els agents de la policia local, l’han traslladada fins a una superfície àmplia per tal que un helicòpter medicalitzat a l’hospital de La Fe de València la recollís i la portés a un hospital. El seu estat és molt greu, amb cremades al 48% del cos.

Diversos testimonis que cita el diari El Mundo, la dona, que és veïna d’Almassora, s’ha calat foc dins del banc i després ha sortit cap al caixer. Un dels treballadors ha intentat ajudar-la ruixant-la amb un extintor fins que han arribat els serveis d’emergència. Deprés de ser atesa d’urgència, l’han traslladat en un helicòpter medicalitzat fins a l’hospital de la Fe de València. Els testimonis diuen que s’ha cremat sobretot les cames i que en el moment de ser evacuada era conscient.

Cap dels treballadors de l’entitat, diu el mateix diari, no ha estat ferit.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any