Manel Fuentes conduirà l’acte de Foment contra el procés sobiranista

  • Es fa demà a la seu de la patronal després d'abandonar la idea de fer-lo al Palau de Congressos · La CUP convoca una concentració davant la seu de Foment

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
13.02.2013 - 16:59

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El periodista de Catalunya Ràdio, Manel Fuentes, ha acceptat presentar l’acte de la patronal Foment del Treball contra el procés sobiranista català. L’acte es farà demà a la seu de l’entitat després de no atrevir-se a omplir el Palau de Congressos, que era la opció que es va anunciar d’entrada.

La convocatòria tenia, en un primer moment, el suport de Pimec, l’associació Aijec i el Consell de Cambres de Catalunya. Però mica en mica diverses veus van anar desvinculant-s’hi. Així, a final de gener la Cambra de Barcelona va obrir un període de reflexió per decidir si finalment hi assistira o no, a causa del component polític de la convocatòria, que s’allunyava del pretès caràcter exclusivament empresarial. Finalment, se’n va desvincular del tot.

També se’n va desvincular el Cercle Català de Negocis, que assegura que ha recollit moltes crítiques d’empresaris i autònoms sobre aquest acte, i el Cercle d’Economia, que va refusar la seva presència, tot i que en un principi s’havia plantejat la participació del president, Josep Piqué.

Concentració de l’esquerra independentista

L’esquerra independentista del Barcelonès, amb la CUP, ha convocat demà una concentració contra l’acte de Foment, ‘que té l’objectiu de proclamar el seu posicionament anti-sobiranista i impulsar les polítiques ultraliberals anti-obreres i anti-socials’. La concentració serà a les vuit a la plaça de la Catedral, davant la seu de Foment.

 

Més informació: El CCN denuncia un document del Cercle d’Economia on defensa aturar el procés sobiranista

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any