Un home se suïcida a Alacant just abans de ser desnonat

  • Els agents judicials i la policia l'han trobat penjat quan han entrat al seu pis

VilaWeb
Redacció
13.02.2013 - 13:51

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’endemà de la commoció pel suïcidi d’una parella de jubilats de Calvià després d’haver rebut l’avís de desnonament, avui a migdia s’ha sabut que un home de 55 anys s’havia matat a Alacant just abans d’arribar-hi la comissió encarregada de desnonar-lo. Segons l’agència Europa Press, els agents judicials i els efectius de la policia han entrat al pis, al carrer del Poeta Sansano número 25, i l’han trobat penjat en una cambra.

Segons fonts citades per l’ACN, avui havia de marxar de casa arran d’un procediment de reclamació perquè tenia pendent de pagar 24.000 euros de lloguer. La comissió del servei comú de notificacions i embargaments ha anat aquest matí a l’habitatge i ha trobat el seu cos sense vida.

És la tercera persona que se suïcida al país aquesta setmana –i la quarta a l’estat espanyol–, just abans de ser desnonada. Dilluns, un home de 56 anys es va matar a Basauri, el País Basc, i ahir un matrimoni de jubilats a Calvià (Mallorca), després de rebre l’avís.

El mapa dels suïcidis per desnonament

El periodista Antonio Maestre ha elaborat un mapa en què situa els casos de suïcidi relacionats amb desnonaments que hi ha hagut a l’estat espanyol:


Mostra Suicidios y Crisisen un mapa més gran

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any