El govern valencià insisteix en la política de grans esdeveniments

  • Aprova invertir 1.475 milions d'euros en el gran centre comercial 'Port Mediterrani'

VilaWeb
Redacció
25.01.2013 - 18:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El govern valencià ha confirmat avui el que ahir ja va avançar el president, Alberto Fabra: el govern invertirà 1.475 milions d’euros en el projecte ‘Port Mediterrani’, un macrocomplex comercial i d’oci que s’ubicarà a l’entorn del nou centre Ikea a Paterna (Horta). Segons que ha exposat el vice-president i portaveu de l’executiu, José Ciscar, el projecte ha estat considerat ‘Actuació territorial estratègica’ (ATE) i preveu crear uns 4.000 llocs de treball directe i fins a 8.300 llocs de treball directe i indirecte. El govern valencià insisteix d’aquesta manera en la política de les grans obres o esdeveniments. Císcar ha definit el projecte com un dels centres comercials i d’oci més grans d’Europa.

Amb l’aprovació avui per part del Consell comença la tramitació amb l’obertura d’un procés de participació i consulta pública de quaranta-cinc dies. Un cop finalitzada aquesta fase s’incorporaran les al·legacions que s’estimin oportunes. 



Segons el govern valencià, ‘Port Mediterrani’ tindrà un complex terciari d’ús comercial, esportiu, oficines i activitats lúdiques i espectacles; un equipament hostaler tematitzat i de joc, així com un centre de negocis; i un tercer amb espais lliures, zones verdes i altres usos no lucratius.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any