Concentració en favor de la declaració de sobirania al Parlament

  • Al vespre n'hi ha convocada una altra davant les cases de la vila

VilaWeb
Redacció
23.01.2013 - 13:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Centenars de persones s’han concentrat aquest migdia davant l’edifici del Parlament de Catalunya, responent a la crida feta per l’Assemblea Nacional Catalana i l’Assemblea de Municipis per la Independència. Han volgut mostrar així el suport a la declaració de sobirania que es vota avui al Parlament. L’ANC i l’AMI, a més, també han convocat concentracions a les set del vespre davant les cases de la vila.

En les concentracions, hi ha previst que es llegeixi una crida ‘a col·laborar amb el procés d’independència i participar activament en la campanya per a ampliar i consolidar la majoria social favorable a l’estat propi’.

‘És el moment d’arribar a tots els racons del país per tal que quan els ciutadans de Catalunya exercim el dret a l’autodeterminació ho fem de forma clara i inequívoca pel sí a la llibertat i el nostre futur com a poble’. 

L’ANC demana socis per a la ‘revolució democràtica’

L’actriu Montserrat Carulla, el periodista Miquel Calçada, la corredora Núria Picas, el cantant Francesc Ribera ‘Titot’, l’ex-conseller i doctor en ciències de la informació Joan Manuel Tresserras, l’ex-dirigent d’Unió de Pagesos Pep Riera, l’economista Elisenda Paluzie, el director Ventura Pons i l’actor Quim Masferrer fan una crida a afegir-se i treballar amb l’ANC. Participen en aquest vídeo promocional de l’entitat, que vol fer créixer el nombre de socis amb vista al 2014.

‘Necessitem la teva força per continuar empenyent Catalunya. Amb poc fem molt.’ Aquest és el lema de la campanya de l’ANC, que la portaveu, Carme Forcadell, repeteix en aquest vídeo. L’ANC ja va publicar un primer vídeo promocional fa dues setmanes, amb imatges de la manifestació de l’Onze de Setembre passat. D’aquesta manera reforça l’impuls que ha anat tenint des que es constituí, el 10 de març, potenciat arran de l’11 de setembre. Actualment, l’Assemblea compta amb 12.000 inscrits i 7.000 simpatitzants.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any