PP i PSOE, front comú contra la investidura de Mas

  • Dirigents d'ambdós partits accentuen les crítiques contra el pacte CiU-ERC i la investidura de Mas

VilaWeb
Redacció
23.12.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

No és cap secret que el pacte de lesgislatura entre CiU i ERC i el conseqüent procés cap a la consulta sobre la independència no agrada als principals partits espanyols. Ahir va tornar a quedar ben clar. Dirigents del PSOE i del PP van accentuar les crítiques contra el president Mas i contra el fet que fos investit president.

El secretari d’Organització del PSOE, Óscar López, va dir que Mas feia ‘un viatge cap enlloc’ i que el PSOE estava ‘absolutament convençut del funcionament de la democràcia espanyola’, donant a entendre precisament que la justícia espanyola impediria que es fes cap consulta sobre la independència. I avui, en una entrevista al diari La Razón, Zapatero diu que ‘Artur Mas ha emprès un viatge cap enlloc’.

Per la seva banda, la presidenta del PP a Castella-la Manxa i secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, va dir ahir, referint-se al ple d’investidura, que Espanya ‘havia assistit a una dinàmica política i a un procediment sorprenent per a propis i a estranys’. Per Cospedal, ‘la deriva independentista i sobiranista de Mas intenta tapar els seus errors en la gestió, la seva incapacitat per gestionar la situació econòmica i política de Catalunya’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any