Puyol denuncia la #wertgonya i dóna suport a Somescola

  • Ho va dir ahir en una piulada • La indignació esclata a les xarxes socials • Prop de 50.000 adherits en una campanya de Change.org contra Wert

VilaWeb
Redacció
04.12.2012 - 19:54

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El jugador del Barça Carles Puyol va piular ahir a la tarda amb l’etiqueta #wertgonya, per expressar indignació contra la reforma educativa proposada pel ministre Wert i que condemna el català a una situació residual a l’ensenyament. Puyol també va fer servir l’etiqueta #somescola, de suport a aquesta plataforma i en favor de la immersió lingüística.

La reacció a les xarxes socials ha estat explosiva. Les etiquetes #Wert, #Somescola #Wertgonya van ser de les més utilitzades durant tot ahir. De fet, #Wertgonya va esdevenir tema dominant. A més, l’usuari de Twitter @Oriol_Franch va obrir una campanya a Change.org per refusar la reforma i a mitjanit ja havia recollit 70.000 adhesions, que signen un manifest i una carta adreçada a Wert.

‘Quin nivell espera que s’assoleixi relegant el català a quart idioma als estudis?’, es pregunta la missiva adreçada a Wert. I rebla: ‘Reconsideri aquest esborrany i faci un favor a tot el país, no només als catalans.’

Concentració espontània

La indignació contra l’esborrany de reforma educativa de Wert ha convidat els internautes a traslladar els crits al carrer. D’aquesta manera, ha circulat una concentració espontània sota l’etiqueta #6D12StJaumePLENA, que convida a concentrar-se demà a les dotze del migdia a la plaça de Sant Jaume de Barcelona.

 

[OPINIÓ] Salvador Cardús: ‘No en tenen prou d’humiliar-nos; volen dividir-nos per raó de llengua’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any