Descobrim qui és Sharif (Corinaldi)

  • El popular blocaire americà sobre Catalunya és un físic i activista progressista californià,

VilaWeb
Redacció
25.11.2012 - 13:55

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Qui és aquest Sharif? La pregunta ha circulat per la xarxa les darreres setmanes des de que va aparèixer el primer dels seus vídeos, explicant la realitat catalana. Hi havia tot d’especulacions que VilaWeb finalment està en condicions d’aclarir.

Sharif és Sharif Corinaldi, un físic nascut el 1978, amb residència habitual a Califòrnia, encara que els vídeos els fa des de Nova York -segons el seu Facebook actualment viu a Brooklyn. És, a més, un activista progressista, es defineix a ell mateix com a ‘molt liberal’. Va ser fundador en el seu moment del web Swing the State, contra les polítiques de George Bush. També ha treballat a ColorofChange.org, una web de clar caràcter progressista.

Sharif, d’altra banda, té experiència de més de deu anys treballant com a informàtic i, de fet, va estar durant un any al diari The New York Times com a programador. Ha publicat diversos treballs sobre física i estadística, entre els quals aquest Time-frequency analysis of econometric time series. Va estudiar a Brown (Providence) i va fer el seu postgrau a Berkeley.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any