La Generalitat formarà al català personal de l’ajuntament

  • Ds. 17 de novembre del 2012
    El govern català va aprovar el passat 13 de novembre la signatura d’un conveni entre el Departament de Cultura, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i l’Ajuntament de Perpinyà que té com a objectiu col·laborar en la formació en llengua catalana del personal del consistori ...>>

VilaWeb
Redacció
17.11.2012 - 06:08

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

 Aquesta és la primera vegada que el consorci signa un acord específic de formació en llengua catalana per a funcionaris i personal al servei d’una administració municipal a l’Estat francès. El Govern català oferirà també suport logístic i metodològic per realitzar cursos de català a través de l’entorn virtual Parla.cat, una plataforma d’aprenentatge versàtil amb facilitat d’accés per a usuaris i professors, a través de la Direcció General de Política Lingüística.

A més a més, per mitjà del CPNL, formarà i assessorarà pedagògicament el professorat de l’Ajuntament de Perpinyà i expedirà els certificats d’assoliment dels cursos. Per la seua banda, l’Ajuntament de Perpinyà assumirà l’organització i la infraestructura de suport local necessària per realitzar els cursos, així com les despeses de professorat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any