L’aplicació catalana uWhisp guanya un dels Oscar de la tecnologia

  • El programa que integra veu a les xarxes socials ha obtingut un World Technology Award en la mateixa categoria en què el van aconseguir el 2003 els fundadors de Google i el 2009, Mark Zuckerberg de Facebook

VilaWeb
Redacció
24.10.2012 - 08:39

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Joan Casas, un dels joves fundadors de uWhisp i que el maig passat va passar per l’Internauta, ha rebut a Nova York un dels World Technology Awards, els Oscar de la tecnologia, gràcies a aquesta aplicació gratuïta que permet integrar missatges de veu a les xarxes socials.

L’aplicació uWhisp ha guanyat en la categoria de màrqueting de comunicació, una de les vint en què es divideixen els premis atorgats per la World Technology Network (WTN), en col·laboració amb Time, Nasdaq, Fortune, AAAS, Science, NYAS i The Technology Review.

Cal recordar que en aquesta mateixa categoria, el 2003 van guanyar Larry Page i Sergey Brin, fundadors de Google, i el 2009 va obtenir el guardó Mark Zuckerberg, creador de Facebook.

Els World Technology Awards volen reconèixer les persones més destacades de l’any en el terreny de la innovació científica i tecnològica. Des del 2000, quan es van començar a atorgar, n’han rebut el creador de Linux, Linus Torvalds; Tim Berners-Lee, que va idear el World Wide Web; Jonathan Ive, cap de disseny de productes d’Apple; Muhammad Yunus, del Grameen Bank, o Steve Case, fundador d’America Online.

L’Internauta

Entrevista amb Joan Casas (29-5-2012)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any