Missatge apocalíptic de Rajoy als independentistes bascos i catalans

  • Avisa que 'fora de la constitució no hi ha Europa i fora d'Europa només queda el no res' en un acte electoral a Bilbao

VilaWeb
Redacció
13.10.2012 - 14:25

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha avisat als independentistes bascos i catalans que fora de la constitució espanyola no hi ha Europa, i fora d’Europa només queda el no res’. ‘Europa és el nostre lloc, el de tots els espanyols, i fora d’Espanya i d’Europa no s’està enlloc, senzillament enlloc i condemnats al no res’, ha exclamat en un míting a Bilbao, on ha afegit que la constitució espanyola és el ‘nexe’ amb Europa, i fora d’ella ‘no hi ha Europa possible’.

A més, Rajoy ha advertit que seria un error sumar a la crisi econòmica una crisi política per les reivindicacions sobiranistes. Als bascos els ha dit que ‘apartar-se’ de la constitució i del seu estatut és ‘apartar-se de la prosperitat, el benestar i l’ocupació’.

Camacho reivindica el PP com ‘l’única alternativa’ al sobiranisme de CiU i a la ‘desaparició’ del PSC

La presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha presentat aquest matí a Barcelona la seva formació com ‘l’única alternativa a la deriva independentista de CiU i a la pràctica desaparició del PSC’ que ‘ha deixat orfes els catalans que se senten espanyols’. La candidata a la presidència de la Generalitat ha presentat els caps de llista per Tarragona, Rafael Luna, per Girona, Enric Millo, i per Lleida, Dolors López.

Camacho també ha considerat un ‘èxit’ la manifestació espanyolista d’ahir a la plaça de Catalunya, tenint en compte, segons ella, que es va convocar amb molts pocs dies i sense el suport del govern ni ‘els mitjans oficials’ de Catalunya.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any