L’advocada Gemma Calvet i l’escriptora Eva Piquer, a les llistes d’ERC

  • Aniran de número quatre i set a la llista per Barcelona, encapçalada per Junqueras i Marta Rovira · Terricabras tanca la llista de Girona

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
11.10.2012 - 13:27

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president d’ERC i candidat a la presidència de la Generaliat, Oriol Junqueras, tindrà com a número dos en la llista per Barcelona a la secretària general del partit, Marta Rovira, i comptarà amb dues independents per als llocs quart i setè: l’advocada Gemma Calvet i l’escriptora Eva Piquer.

Ho ha explicat en una conferència de premsa el mateix Junqueres, que ha destacat que les llistes de les eleccions de novembre suposaran ‘un gran salt en la renovació del projecte polític’ del partit començada en el congrés de Girona del 2011, quan va assumir-ne la presidència.

El consell nacional d’ERC d’aquest dissabte ha d’avalar les llistes definitives, però Junqueras ja ha confirmat que Josep Cosconera serà el número u per Lleida; Roger Torrent, per Girona, i Josep Andreu, per Tarragona. L’ex-president del partit Joan Puigcercós tancarà la llista per Barcelona i el filòsof Josep Maria Terricabras tancarà la de Girona.

L’ordre de la llista de Barcelona serà el següent: Oriol Junqueras, seguit per Marta Rovira, Anna Simó, la independent Gemma Calvet, Oriol Amorós, Marc Sanglas, la independent Eva Piquer, Pere Aragonès, i Jordi Solé. També seran a la llista com a independents el crític de cinema Àlex Gorina i l’escriptor Jordi Llavina.

 

Informació relacionada:

Entrevista amb Oriol Junqueras: ‘No costa gens que el castellà també sigui oficial’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any