L’IES l’Estació d’Ontinyent comença una nova setmana de mobilitzacions

  • L'AMPA va acordar divendes de perllongar-les i de traslladar-les a València

VilaWeb
Redacció
23.09.2012 - 23:59

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’alumnat de l’IES l’Estació d’Ontinyent comença una nova setmana de vaga, convocada en protesta per l’eliminació del servici de transport gratuït al centre. Com en la setmana passada, alumnes, pares i professors es manifestaran al centre de la ciutat per reclamar que la Conselleria d’Educació repose el transport per a l’alumnat. L’assemblea de l’AMPA celebrada divendres passat vca acordar de continuar la vaga fins dimecres, 26 de setembre, dia en què traslladaran la protesta a València on es manifestaran pares i alumnes del centre.

La Conselleria d’Educació addueix que l’institut es troba a menys de 3 quilòmetres en línia recta del nucli urbà, de manera que segons la nova reglamentació ara no té l’obligació d’oferir el transport gratuït a l’alumnat. Tot i que l’empresa concessionària del servici i l’Ajuntament d’Ontinyent van acordar assumir el cost del transport, la solució no deixa de ser momentània.

Alumnes, pares i professors ja es van maniferstar dimecres, dijous i divendes de la setmana passada als carrers de la ciutat per exigir que conselleria reconsidere el cas i torne a posar el marxa el servici d’autobús gratuït.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any