Alessandro Del Piero arriba al Sydney FC “disposat a guanyar títols”

  • Els “Sky Blues” han fet el fitxatge més car de tota la història de la Hyundai A-League amb l’objectiu de potenciar l’assistència als estadis

VilaWeb
Redacció
17.09.2012 - 14:32

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’ex davanter de la Juventus va arribar ahir al matí a Sydney, on el van rebre prop de 500 persones, entre aficionats de la Vecchia Signora afincats a Austràlia i altres aficionats al futbol, i aquest matí (a la matinada, hora de Barcelona) s’ha fet la presentació oficial a la premsa i als aficionats al casino The Star, a Pyrmont.

A la roda de premsa, on hi ha assistit la majoría de mitjans generalistes de Sydney, Del Piero ha afirmat diverses vegades que es troba “concentrat” en jugar i guanyar títols amb el Sydney FC, en referència als rumors que han anat corrent entre l’afició i els mitjans australians que el davanter italià només ha vingut a Austràlia a retirar-se. Els periodistes presents a la roda de premsa també li han preguntat per diverses qüestions familiars, com ara pel fet de com va portar aquest procés amb els seus fills i la seva dona. També han preguntat pels possibles inconvenients que podría tenir a l’hora de jugar la temporada a l’estiu, amb temperatures que poden arribar fins a 40 graus a certs punts d’Austràlia durant l’horari dels partits, cosa que Del Piero ha respós que està acostumat a jugar a temperatures extremes a Europa, sobretot per l’hivern.

Del Piero és el fitxatge més car d’un club de la Hyundai A-League, la lliga australiana de futbol, amb un sou de 2 milions de dòlars australians per any. Aquesta xifra ha sigut molt discutida al carrer, tot i que dista a anys llum del que pot guanyar un futbolista en una lliga europea. Demà Del Piero farà el primer entrenament a portes obertes pels mitjans i primer partit que jugarà serà a l’ANZ Stadium (l’antic estadi olímpic de Sydney) amb els Perth Glory el diumenge 28 d’octubre en la que serà la quarta jornada de la A-League.

Crònica del nostre col·laborador a Sidney Marc Figuerola Delgado


 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any