El Consell fa efectiu el tancament del CEFIRE d’Ontinyent

  • N'ha eleminat un total de vuit dels setze que hi havia en funcionament

VilaWeb
Redacció
05.09.2012 - 16:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El mes de juny passat, Conselleria va informar els Centres de Formació, Innovació i Recursos (CEFIRE) d’Alcoi, Alzira, Benidorm, Elx, Gandia, Godella, Ontinyent i Sagunt, que a finals de juliol d’enguany deixarien d’oferir els seus servicis i es tancarien. Ara s’han formalitzat aquests tancaments amb la publicació al Diari Oficial de la Generalitat la resolució (pdf) de la Conselleria que redefineix l’estructura de la xarxa d’aquests centres i que els confirma.

A paritr d’aquest curs que ara comença, doncs, en funcionament només els centres d’Alacant, Castelló, Elda, Oriola, Torrent, València, Vinaròs i Xàtiva, que hauran d’atendre les necessitats de formació de 2.000 centres educatius i de més de 70.000 docents. Els centres educatius de la Vall d’Albaida passen a dependre del CEFIRE de Xàtiva.

A Ontinyent, el CEFIRE ha donat formació durant 21 anys al professorat de primària i secundària dels centres escolars de la comarca, a través de seminaris, cursos, intercanvis d’experiències, jornades i tallers. Hi destaquen les jornades educatives que s’han fet durant els mesos de juny en col·laboració amb l’Ajuntament d’Ontinyent, que han dut especialistes del món educatiu de tot arreu, i han tractat qüestions com són l’escola en la societat actual, les ciutats educadores, l’escola en la II República espanyola, els valors, les intel·ligències múltiples, els moviments de renovació pedagògica, l’escola inclusiva, etc.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any