L’oposició critica el protagonisme de Rus en el concert d’Al Bano a Xàtiva

  • Va acompanyar el cantant a l'escenari i va fer 'playback' · Us n'oferim el vídeo

VilaWeb
Redacció
23.08.2012 - 18:52

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’oposició de Xàtiva ha criticat el protagonisme del batlle, Alfonso Rus, durant tota la Fira, però sobretot en el concert d’Al Bano, on el cantant va fer pujar a l’escenari Alfonso Rus, que va anar fent playback de la cançó ‘O sole mio’, com es veu en aquest vídeo enregistrat per un assistent.

Al Bano va fer pujar Rus a l’escenari i seure a una taula, li va servir una copa de vi i s’hi va asseure al costat, conversant i cantant. Va convidar-lo a cantar, però aquest no es va atrevir, així que finalment va fer playback mentre Albano cantava la cançó.

La coalició Compromís per Xàtiva critica aquestes escenes i retreu el model de la Fira promogut pel batlle Anfonso Rus, que ‘es limita a programar actes per tal que acudisca l’alcalde i es lluïsca’. ‘L’únic que interessa a l’equip de govern del PP és el lluïment de l’alcalde’, diu Suñer, que retreu que Rus s’haja gastat gairebé tots els diners en l’actuació d’Al Bano, concretament 60.000 euros.

També se n’ha queixat EUPV, que considera que Rus va confondre el concert de cloenda de la Fira ‘amb un acte d’autobombo personal amenitzat per Al Bano i pagat per tots’. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any