‘Enllaçats per la música’ convoca 41 grups i artistes a tocar a favor del català a Palma

  • El concert es fa aquest vespre contra els atacs de Bauzà a la llengua

VilaWeb
Redacció
06.07.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El concert reivindicatiu a favor del català ‘Enllaçats per la música‘ reuneix avui a partir de les 17.00, a la plaça d’Espanya de Palma, 41 grups i artistes que actuaran a favor de la llengua pròpia i contra els atacs que rep del govern de José Ramón Bauzá. El concert és una iniciativa d’un col·lectiu de ciutadans i de músics en defensa del català, i té el suport de Músics per la llenguaJoves de Mallorca per la Llengua, l’Obra Cultural Balear i el sindicat STEI-intersindical.

Els grups participants, que ho fan de manera altruista, actuaran 20 minuts cadascun. El concert durarà des de les 17.00 de divendres a la 1.00 de dissabte i serà presentat pel periodista Pere Sánchez. Tots els grups són mallorquins, amb l’excepció de la formenterera Maria Cardona, que hi tocarà acompanyada del guitarrista Miquel Brunet.

Entre les 17.00 i les 19.00 actuaran Agustí Baró, Al-Mayurqa, el Circ bover, Cucorba, Muntaner duo, Torrat i bullit i Trencaclosques. Clourà les actuacions d’aquest bloc una cercavila amb més de 200 persones pertanyents a les batucades Binicada de Binissalem, Llucmajor, Batucada infernal de Porreres, Santa Maria, Saravá de Bunyola i Salbatucada de Ses Salines.

Entre les 19.00 i les 21.00 actuaran Anegats, Lluci Villalonga, Ocults, Sonadors dels Vuit Vents, Suasi, Tiu i Tomeu Quetgles.

I entre les 21.00 i la 1.00 serà el torn de Cap Pela, Eima, Eskasos, Joan Miquel Riera, L’équilibriste, Miquel Brunet i Maria Cardona, No tots els àngels tenen ales, Nua, Pere Janer, Oprimits, Rebentat de cassalla i Si tot va bé.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any