Tot a punt per al Feslloch 2012

  • Les entitats organitzadores expliquen la nova edició del festival en una roda de premsa

VilaWeb
Redacció
07.06.2012 - 17:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La cloenda de la Gira, el festival itinerant de música en valencià, se celebrarà a la població de Benlloc, com ja és habitual des de fa anys. Tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de juliol i comptarà amb la presència d’una trentena de grups que canten en la nostra llengua, a més de xarrades i tallers que es realitzaran durant tot el cap de setmana. Cal recordar que els assistents podran gaudir d’una zona d’acampada lliure, així com de la piscina municipal del poble.

Grups coneguts i consolidats com La Gossa Sorda, Dr. Calypso o Pirat’s Sound Sistema encapçalen la programació del festival, però la completen noves promeses de la música en valencià, com els borriolencs Olives Trenkaes, els vila-realencs Malnom o els castellonecs Bandits. A més, uns altres artistes que ja han passat diverses voltes per l’escenari no volen perdre’s la cita, com ara Agraviats, Rapsodes o Aspencat, i el conegut humorista Xavi Castillo.

El Feslloch, una vegada més, es consolida com un referent dels festivals valencians, mantenint el preu de les altres edicions, uns simbòlics 25 euros. La trobada està organtizada per Escola Valenciana, Reviscola, l’Ajuntament de Benlloch i les associacions del poble.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any