Invitació a ‘descobrir’ la Fundació Salvador Mollà

  • El Casal Jaume I la inclou en el seu programa 'Descobrim'

VilaWeb
Redacció
11.05.2012 - 12:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Casal Jaume I de la Vall d’Albaida programa per al 19 de maig la segona convocatòria del seu programa ‘Descobrim‘, una iniciativa que vol donar a conéixer l’entorn físic i cultural del País Valencià. En aquesta ocasió l’espai a visitar és la Fundació Salvador Mollà, a Ontinyent.

El programa ‘Descobrim’ inclou una série d’activitats i visites arreu del País Valencià per mostrar  ‘racons, persones, entorns i ambients que fan possible la nostra cultura, la nostra llengua, les nostres tradicions’, amb la finalitat de fomentar ‘la socialització, l’accés a la cultura i el descobriment del territori en la nostra llengua’.

Dissabte 19, l’excursió serà a l’espai creat per Salvador Mollà, un ambient ple de la personalitat de l’artista, que inclou el ‘Museu del ciutadà Manduca’ i lloc on es realitzen nombroses activitats culturals al cap de l’any.

El propi Salvador Mollà guiarà la visita i farà una performance. La inscripció a l’excursió és gratuïta, però cal fer-la abans de dijous 17 de maig a través dels telèfons 962383751 o 664681591, o bé al correu electrònic valldalbaida@acpv.cat. La durada prevista és d’una hora i mitja.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any