Autoritzada a Madrid una manifestació ultra el dia de la final de Copa

  • La convoquen, quatre hores abans del partit, organitzacions ultradretanes en favor de la unitat d'Espanya · El govern espanyol l'ha autoritzada

VilaWeb
Redacció
10.05.2012 - 13:11

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Grups d’ultradreta han convocat una Marxa per la Unitat d’Espanya el 25 de maig vinent a Madrid, en resposta a ‘les provocacions segures del separatisme basc i català’. El govern espanyol l’ha autoritzada. La marxa tindrà lloc en el moment en que hi haurà més seguidors del Barça i l’Athlètic a la ciutat i podria provocar incidents ja que es presenta com una ‘resposta a les provocacions‘ del seguidors del Barça i de l’Athletic de Bilbao que es desplaçaran a la capital espanyola per a la final de la Copa. La manifestació ha rebut l’autorització de la delegació del govern espanyol  a Madrid i s’ha previst que surti de la plaça d’Alonso Martínez a les sis de la tarda, quatre hores abans del partit.

La policia té previst de concentrar els afeccionats del Barça a la zona de la Puerta del Sol, mentre que els bascos seran al parc del Retiro.

Els convocants de la manifestació, entre els quals hi ha la Falange, Nudo Patriota Español i el Movimiento Católico Español, volen respondre a l’insult ‘a tot Espanya i tots els espanyols’ que representa la xiulada contra l’himne espanyol prevista pels seguidors catalans i bascos a l’estadi Vicente Calderón, tal com va passar fa tres anys a València (vídeo).

Notícia relacionada: Juan Carlos de Borbó no anirà a la final de Copa

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any