El Lipdub per la Llengua de Perpinyà ja és oficialment rècord mundial

  • Així ho acredita la World Records Academy · HI va haver 7.153 participants

VilaWeb
Redacció
12.04.2012 - 23:17

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La World Records Academy ja ha acreditat que el Lipdub per la Llengua que es va enregistrar el dissabte 31 de març proppassat a Perpinyà fou el més multitudinari del món. La Federació d’Entitats per la Defensa de la Llengua i la Cultura Catalanes va ser l’encarregada d’organitzar el ‘lipdub’ al ritme d’una adaptació de la cançó ‘Parlem català‘ de Jordi Barre. Va comptar amb 7.153 participants.

‘L’esdeveniment va comptar amb el suport de tota la societat nord-catalana: d’entitats culturals i esportives, del sector educatiu, de partits polítics de dreta i d’esquerra, de botiguers i empresaris’, diu l’acadèmia en el comunicat que ha publicat. I destaca que el nou rècord mundial es va realitzar ‘al voltant de l’històric edifici del Castellet, un simbol de Perpinyà, de la catalanitat i de la resistència’.

El vídeo, en 3D

El lipdub per la llengua de Perpinyà ja es pot veure a la xarxa. El videoclip és penjat a YouTube en la versió 3D. Si teniu ulleres de 3D el podeu veure directament i si no heu veureu una versió amb dues pantalles simultànies però que dona bona idea del resultat final.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any