L’Apple TV també funciona en català

  • Presentació dels nous iPad, amb pantalla de gran definició

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
07.03.2012 - 20:46

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Apple ha presentat a San Francisco la nova generació de la pissarreta iPad, amb tecnologia de pantalla Retina Display, que té una resolució de 2048×1536, amb 264 punts per polzada. El dispositiu tindrà un nou processador, l’A5X de quatre nuclis, dissenyat específicament per a la nova pantalla de l’iPad.

El nou iPad més barat, el de 16 GB i amb wifi, es vendrà per 499 dòlars, el de 32 GB, per 599 dòlars, i el de 64 GB, per 699 dòlars. També hi haurà la versió 4G. El model de 16 GB amb 4G costarà 629 dòlars, el de 32 GB en costarà 729, i el de 64 GB, 829.

A més, Apple continuarà venent el model iPad 2 i en rebaixarà el preu –el de tots els models. Un altre dels rumors confirmat ha estat la presentació del nou Apple TV actualitzat.

El Bloc d’Apple en català i Mossegalapoma, que han fet un seguiment de la presentació via internet, tenen previst de publicar-ne una anàlisi d’ací a poques hores.

Apple TV en català

En el mateix acte, també es va presentar la nova versió de l’Apple TV, una màquina nova per a reproduir vídeos amb més qualitat, que incorpora una nova versió del sistema operatiu, aplicable a les màquines anteriors, que per primera vegada inclou el català. I es ven al mateix preu que la màquina predecessora.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any