Mòbil-U explora la interacció entre els mòbils, la societat i la creativitat

VilaWeb
Redacció
04.03.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Mòbil-U, que s’ha inaugurat aquesta setmana a l’Arts Santa Mònica de Barcelona, és la primera proposta museogràfica que explora la dinàmica social generada de l’ús dels mòbils des d’una perspectiva de tendències. L’exposició, que serà oberta fins el 29 d’abril, vol copsar la magnitud del canvi social generalitzat que l’ús de la tecnologia mòvil ha causat en la vida quotidiana de la societat i dels seus milions de ciutadans i usuaris.

Al llarg del recorregut uns quants personatges (proposats com a models d’usuaris) mostren les múltiples aplicacions que té el mòbil tant en les relacions humanes i socials com en la seva aplicació al món laboral i l’adaptabilitat en persones amb certes discapacitats. Aquests personatges usuaris de mòbils d’última generació relaten el seu dia a dia a través de l’ús del seu telèfon i les aplicacions que utilitzen.

La proposta permet al visitant interactuar i conèixer en primera persona les aplicacions que utilitzen cada un dels personatges gràcies a dispositius interactius i fent ús del seu propi telèfon mòbil per descarregar-se i comprovar les possibilitats de cada una de les aplicacions presentades.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any