L’alumne expulsat d’Almassora al Facebook: ‘Estàvem en mantes perquè teníem fred’

  • Aquest migdia ha estat readmès al centre

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
18.01.2012 - 16:34

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’alumne de l’institut IES Vila-roja d’Almassora que dilluns fou expulsat per haver fotografiat els seus companys de classe tapats amb mantes dins de l’aula, Fran Tejedor (Facebook), ha publicat aquesta tarda al mur del seu perfil de Facebook el següent apunt. S’hi poden llegir també els nombrosos suports que ha rebut per haver denunciat les condicions en què es troba el centre:

‘Sols m’agradaria dir per a què quede clar que jo sols he publicat una foto al meu perfil del Facebook amb els companys de classe (molt xula per cert, perquè estàvem en mantes ja que teníem fred dins de classe…) RES MÉS. La difusió que ha tingut aquesta foto per diversos mitjanç de comunicació no te res a veure en MI ni amb els meus companys de classe….
Després de varies reunions… i com consideràvem molt injusta aquesta expulsió… vam protestar i enseguida me van admetre de nou al centre … Però estic molt tranquil, tenin al meu costat els companys de classe, tot l’institut, professors, Amics i Família!’

Tejedor fou expulsat dilluns de l’escola per haver difós la fotografia al Facebook, cosa que a parer de la directora, desprestigiava el centre. Ahir, a falta d’un document que justifiqués els motius de l’expulsió, Tejedor va tornar a l’escola. Però va haver de tornar a marxar, amb l’amenaça de ser expulsat un mes sencer. Els seus companys s’hi van solidaritzar i van marxar amb ell. I aquest migdia, probablement per la forta pressió social que ha generat el cas, el centre l’ha readmès i Tejedor ja ha assistit a les classes. Compromís i EUPV ja han anunciat que portaran el cas les Corts.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any