RTVV comença a preparar un ERO

  • L'ens traurà a concurs l'elaboració del pla de reestructuració que afectarà tots els treballadors

VilaWeb
Redacció
09.01.2012 - 15:36

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La direcció de Ràdio Televisió Valenciana té previst de presentar un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) a la plantilla. A final de febrer, adjudicarà mitjançant un concurs el pla de reestructuració de Canal 9, Ràdio 9 l’ens públic, que preveu ajustaments laborals sobre el total de 1.800 treballadors.

Els sindicats rebran aquest vespre el plec de condicions per a l’assessorament laboral de l’ERO, el qual serà lliurat demà passat al Consell d’Administració perquè l’aprovi i tregui a concurs l’elaboració de l’informe de reestructuració de les tres empreses. La Intersindical Valenciana diu que l’informe constarà 190.000 euros. 

Segons Las Provincias, l’ERO suposarà l’acomiadament de 1.000 dels 1.800 treballadors. El secretari general de la Intersindical, Juan Prefaci, però, ha negat que aquesta xifra sigui certa i ha dit que encara s’havia de concretar el nombre d’acomiadats. En tot cas, ha afirmat que l’informe previ no estarà enllestit abans de l’estiu i que fins aleshores no hi hauria cap acomiadament. 

La Intersindical destaca que l’empresa encarregada d’elaborar l’informe tindrà al seu abast el famós informe Price Waterhouse sobre la viabilitat de l’ens, que fins ara l’empresa s’ha negat a lliurar als consellers i als representants dels treballadors.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any