Alfonso Rus guanya 625.000 euros a la rifa de Nadal

  • Té cinc dècims del segon premi · A Enrique Crespo, encausat per corrupció, encara li toquen més diners

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
22.12.2011 - 14:54

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, ha guanyat 625.000 euros en la rifa de Nadal. Rus havia comprat cinc dècims del segon premi, el 53.404, venut íntegrament a Manises. I cada dècim té un premi de 125.000 euros. Els números, l’hi va vendre el batlle de Manises i vice-president de la Diputació, Enrique Crespo, encausat per frau en el cas Emarsa.

Crespo ha dit que encara tenia més dècims comprats que no Rus, però no ha precisat quants. I ha explicat que el número, del qual el PP de Manises havia venut 796 dècims, s’ha repartit entre l’equip de govern de la Diputació de València i de l’ajuntament. Rus ha dit que aprofitaria els diners del premi per pagar deutes.

A Carlos Fabra li torna a tocar premi

També li ha tornat a tocar premi al president del PP en Castelló, Carlos Fabra, que tenia dècims del número de la junta local del Partit Popular de Vall d’Alba, el 20.568, les dos últimes xifres del qual coincidixen amb la Grossa. Fabra havia adquirit diversos dècims del número, que repartirà 120 euros per bitllet. En total, entre dècims i participacions, els premiats cobraran uns 100.000 euros.

Tot just ahir Carlos Fabra va dir que tan de bo el diputat de Compromís-Equo al congrés espanyol, Joan Baldoví (que havia dit que a Fabra sempre li tocava la loteria), fora ‘profeta’ i li tocara de nou la rifa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any