El Belda i els Badabadocs omplen l’Espai VilaWeb per a presentar en directe el nou senzill, ‘Sóc així’

  • Vídeo de l'actuació i entrevista amb Carles Belda

VilaWeb
Redacció
21.12.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Els vestits d’Al Capone, els hem canviats pels de Guardiola, perquè Guardiola és el referent de l’elegància aborigen’, diu el cantant Carles Belda (bloc). D’aquesta manera explica ‘l’adaptació a la catalanitat’ de ‘Soy así‘, la cançó de Los Salvajes, convertida en ‘Sóc així’ i enregistrada en el nou senzill del Belda i el Conjunt Badabadoc, presentat ahir a l’Espai VilaWeb (directe). Amb la sala plena, el grup va oferir un breu concert de les darreres cançons, que s’aplegaran en un disc al mes de maig, i va signar discos al final de l’acte.

Vam aprofitar el fet per parlar amb Belda en entrevista en vídeo) dels seus projectes de futur, que inclouen un espectacle amb músics occitans, i de les seves obsessions: el modernisme i Francesc Pujols. El cantant també parla de com veu el nostre país i la música que s’hi fa, des del País Basc, on resideix. I relata amb satisfacció l’experiència d’haver vist els Manel en un concert fa unes quantes setmanes a Bilbao: ‘Un espectacle rodó, em va deixar de pedra.’

Aquest és el tercer senzill en vinil del Belda i els Badabadocs. El primer inclou les cançons ‘País petit’ i ‘Gemma’; i el segon, ‘Vitamina Sol’ i ‘Cims i abismes’. Tots els trobareu a la botiga que hem obert conjuntament VilaWeb i Productes de la Terra a la redacció del diari (carrer de Ferlandina 43, al Raval de Barcelona).

Enllaços
Array
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any