Mas i Bauzá refermen la col·laboració en l’Institut Ramon Llull

  • Els consellers català i balear de Cultura no descarten de fer-hi retallades

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
26.10.2011 - 12:09

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els presidents del govern balear, José Ramón Bauzá, i de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, han presidit avui la reunió de la junta rectora de l’Institut Ramon Llull (IRL), tinguda a Palma. ‘Ara som en un punt en què refermem l’aposta per la presència comuna en l’Institut Ramon Llull, que vol situar llengua i la cultura comuna i compartida a tants països com puguem’, ha dit Mas. I Bauzá: ‘L’Institut Ramon Llull ens permetrà de definir la col·laboració futura en què defensarem els nostres interessos des de la identitat pròpia de Catalunya i de les Balears’.

A la reunió d’avui, hi han participat el conseller d’Educació, Cultura i Universitats balear, Rafael Bosch, el conseller de Cultura català, Ferran Mascarell, i el director de l’IRL, Vicenç Villatoro.

Un dels aspectes importants de la reunió de la junta rectora és el de l’aplicació dels plans d’austeritat dels governs balear i català a l’Institut. Cal tenir en compte que ni el conseller d’Educació, Cultura i Universitats balear, Rafael Bosch, ni el conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell, no han descartat que s’haguessin d’aplicar retallades a la institució, com en tota l’administració.

Tot i amb això, pel conseller Bosch és un ‘motiu de satisfacció poder obrir un futur profitós i uns projectes engrescadors de l’Institut per a les dues entitats que hi donem tot el suport’.

 

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any