Jocs Populi: Black Stories

  • Nou capítol del programa setmanal presentat per Oriol Comas · Avui parlem de 'Black Stories', un joc per als amants de les històries macabres amb final inesperat

VilaWeb
Redacció
30.09.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Explicar històries fosques, truculentes i macabres, sovint amb final inesperat, és la base de ‘Black Stories‘ (2004), el joc que ens presenta l’Oriol Comas en aquest nou capítol del programa setmanal Jocs Populi. ‘Black Stories’ de l’alemany Holger Bösch és un fenomen social a Alemanya i aquests darrers mesos li han sortit tot de versions i succedanis, a més d’un ventall ampli de productes de marxandatge. El funcionament és molt senzill: cada jugador agafa una carta i explica fragments inconnexos de la història que hi ha escrita. La resta de jugadors li poden fer preguntes per treure l’entrellat de la història completa, que sovint amaga un gran misteri. Això sí, només es pot respondre ‘sí’ o ‘no’ a les preguntes dels contricants.

S’hi pot començar a jugar a partir dels dotze anys i hi poden jugar de tres jugadors a deu. La durada d’una partida, depèn del nombre de jugadors, de manera que pot durar entre un quart i una hora. El preu del joc ronda els 12 euros.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any