Vicent Partal, al cicle “Biblioteca en Xarxa” de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa

  • El dia 26 d'octubre parlarà dels reptes de la premsa i de +VilaWeb

VilaWeb
Redacció VilaWeb Mollerussa
28.09.2011 - 07:58

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Vicent Partal, director de VilaWeb, serà un dels tres ponents del cicle de xerrades “Biblioteca en Xarxa”, adreçades a tot aquell públic interessat en les xarxes socials i les seves aplicacions en el món professional, organitzat per la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa, en col·laboració amb Vilaweb i Plaa3.

El cicle consta de tres xerrades que es duran a terme durant els mesos d’octubre i novembre a la sala recentment reorganitzada de la segona planta i al Centre Cultural. L’objectiu es oferir informació i eines als usuaris de la biblioteca perquè puguin treure el màxim profit personal i professional de les xarxes socials. Per dur-lo a terme s’ha comptat també amb el patrocini de les empreses Backup, Lleida Business Àngels i Tàctic.

Xerrades

La primera de les xerrades tindrà lloc dimarts 4 d’octubre a dos quarts de vuit del vespre sota el títol Què és LinkedIn? La major xarxa social de professionals del món i anirà a càrrec d’Albert Polo, consultor en estratègia digital. La segona serà el 26 d’octubre i en aquest cas encara que serà a la mateixa hora es traslladarà a la sala d’actes del Centre Cultural. Anirà a càrrec de Vicent Partal, director de Vilaweb, el qual parlarà de “Els reptes de futur de la premsa”. La darrera, sobre Facebook per comerç i indústria, tindrà lloc el 8 de novembre i la farà Jaume Romeu, consultor en comunicació digital.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum de Mollerussa.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any