Mourinho agredeix Tito Vilanova

  • Li fica el dit a l'ull enmig d'una gran picabaralla arran d'una dura entrada de Marcelo a Cesc

VilaWeb
Redacció
18.08.2011 - 02:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, ha mantingut durant tot el partit una actitud desafiadora, queixant-se de cada jugada i burlant-se de més d’un jugador. Però al final del partot, enmig d’una gran picabaralla, arran d’una duríssima entrada de Marcelo a Cesc, ha agredit greument el segon entrenador del Barça, Tito Vilanova, ficant-li el dit a l’ull (vídeo).

L’acció ha estat captada per les càmeres de tot el món, però en la conferència de premsa del final del partit Mourinho no ha respost cap pregunta sobre l’agressió i ha menystingut Vilanova dient que no sabia qui era.

Guardiola, per la seva banda, ha lloat els seus jugadors, dels quals ha dit que han fet un ‘esforç titànic’, s’ha limitat a dir: ‘Les imatges parlen per si soles… Algun dia prendrem mal, hem arribat a una situació que fa que haguem d’anar molt amb compte, i els meus jugadors són modèlics’.

També Xavi, que ha actuat de capità, i Piqué han condemnat els fets. Piqué ha dit que ‘Mourinho destrossa el futbol’ i ha alertat que la picabaralla que hi ha hagut ja ha deixat de ser una anècdota per passar a ser habitual en els partits contra el Madrid. ‘Ha estat lamentable, alguna cosa cal fer perquè s’han passat tots els límits’. Per xavi, ‘la imatge del Madrid és patètica’. I ha afegit: ‘Hi ha hagut accions lamentables i han fet entrades que no venien tomb, com la de Marcelo a Cesc, que ha estat criminal i bestial; nosaltres en canvi intentem jugar a futbol’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any