Obrint Pas captiva els japonesos

  • Us oferim imatges, enregistrades pel grup, de la seva segona ronda japonesa

VilaWeb
Redacció
01.08.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els Obrint Pas ja es passegen amb naturalitat pel Japó, que els ha rebuts amb els braços oberts, i on són molts els seguidors que els segueixen, fascinats per la mescla de punk, tradició i pel so de les dolçaines. El grup hi ha tornat a fer-hi una nova ronda pels millors festivals musicals japonesos. En aquest vídeo podeu veure un recull d’imatges, enregistrades pel grup mateix, d’aquesta nova aventura musical del grup més internacional de casa nostra.

L’èxit d’Obrint Pas al Japó és tant que fins i tot publicat una edició japonesa del seu últim disc, Coratge (Propaganda Pel Fet, 2011). Seguidors japonesos entregats, que vesteixen amb les samarretes del grup, i algun, fins i tot, no es descuida l’estelada.

L’èxit d’Obrint Pas al Japó és tal que fins i tot han publicat una edició japonesa del seu últim disc, Coratge (Propaganda Pel Fet, 2011). Els seguidors japonesos, rendits, duen les samarretes del grup i algun, fins i tot, l’estelada.

Els Obrint Pas ja van estrenar-se amb una primera ronda al Japó el desembre de l’any passat, i ara hi han tornat de la mà del productor Japonicus. Amb la discogràfica Inpartmaint, els valencians publicaran, a més, una edició japonesa de ‘Coratge’, que inclourà dues cançons en directe del disc ‘En Moviment’ (2005), ‘La Flama’ i ‘Caça de Bruixes’. 

Tocant entre Coldplay, Wilco i Manu Chao

Entre els espais en què han actuat hi ha Fuji Rock Festival, el festival asiàtic més important, on Obrint Pas s’ha trobat entre grups coneguts internacionalment com Coldplay, Arctic Monkeys, Asian Dub Foundation o Wilco. A més, han fet concerts a Minakami, a Naeba i a Tòquio. Al bloc, explicaven fa pocs dies: ‘Nosaltres hi farem tres concerts. El primer en un envelat del circ Crystal Palace. El segon en un dels escenaris grans del festival, l’Orange Court. I el tercer serà una signatura de l’edició japonesa del disc “Coratge” per als seguidors japonesos a l’envelat oficial de merchandising.’Els Obrint Pas ja s’havien estrenat amb una primera ronda pel Japó fa tot just uns mesos, el desembre passat, i ara hi tornen de la mà del productor Japonicus. Amb la discogràfica Inpartmaint, els valencians publicaran una edició japonesa de ‘Coratge’, que inclourà dues cançons en directe del disc ‘En Moviment’ (2005), ‘La Flama’ i ‘Caça de Bruixes’. 

Tocant entre Coldplay, Wilco i Manu Chao

Entre els diversos espais on han actuat hi ha Fuji Rock Festival, el festival asiàtic més important. Allà, Obrint Pas s’ha trobat entre grups coneguts internacionalment com Coldplay, Arctic Monkeys, Asian Dub Fundation o Wilco. A més, han fet concerts a Minakami, a Naeba i a Tòquio. Al bloc, explicaven fa uns dies: ‘Nosaltres hi farem tres concerts. El primer en una carpa de circ Crystal Palace. El segon en un dels escenaris grans del festival, l’Orange Court. I el tercer serà una signatura de l’edició japonesa del disc ”Coratge” per als seguidors japonesos a la carpa oficial de merchandising.’

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any