Els mossos aturen els ‘indignats’ a les portes del parc de la Ciutadella

  • Milers de manifestants han recorregut el centre de Barcelona contra l'aprovació del pressupost de la Generalitat

VilaWeb
Redacció
20.07.2011 - 22:08

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La brigada mòbil dels mossos d’esquadra ha aturat aquest vespre la manifestació dels indignats a les portes del parc de la Ciutadella, de manera que la marxa no ha pogut continuar fins al Parlament de Catalunya, tal com s’havia previst a l’inici (vídeo). Els mossos han advertit als manifestants a través de la megafonia que la manifestació no estava comunicada, a l’avinguda del Marquès de l’Argentera a l’alçada de l’estació de França, i que, per tant, no tenien l’autorització per a continuar.

Els indignats, procedents de les assemblees de barris i dels municipis de l’àmbit metropolità, s’han concentrat aquesta tarda a la plaça de Catalunya per recórrer els carrers de Barcelona i protestar per l’aprovació del pressupost de la Generalitat aquest matí al parlament. La marxa ha començat al passeig de Gràcia i ha baixat per la via Laietana. A continuació, els ‘indignats’ s’han dirigit cap al Parlament de Catalunya fins que han topat amb el cordó policíac. Aleshores, han decidit celebrar una assemblea per parlar de les futures mobilitzacions.

Els manifestants han cridat consignes contra les retallades com ‘li diuen retallades i no ho són, és privatització’ i ‘li diuen democràcia i no ho és’. La marxa ha transcorregut amb normalitat i en un ambient festiu, amb música i un camió amb megàfons que emetia consignes constantment.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any