La patrulla nocturna de la Policia Local de Mollerussa rebrà directament les denúncies

  • Es vol incrementar la presència al carrer

VilaWeb
Redacció VilaWeb Mollerussa
30.06.2011 - 07:51

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Policia Local de Mollerussa modificarà el servei nocturn a partir del divendres, dia 1, amb l’objectiu d’incrementar la vigilància als carrers de la ciutat i millorar així la seguretat. D’aquesta manera, una parella d’agents patrullarà des de les deu de la nit i fins a les sis del matí de forma continuada per tota la ciutat. Alhora rebran totes les peticions i denúncies directament al telèfon mòbil. Així es vol estalviar que el ciutadà que demana la seva intervenció hagi de sol·licitar-ho primer a la centraleta de la prefectura, que durant aquestes hores romandrà tancada. D’aquesta manera, s’agilitzarà l’actuació dels agents que podran acudir al lloc on siguin requerits amb més rapidesa.

Aquesta reorganització del servei serà operativa amb aquest horari de dilluns a divendres però el cap de setmana l’horari s’estendrà des de les deu de la nit fins a les vuit del matí. D’aquesta manera, la previsió és que des de les sis a les vuit del matí, que estadísticament és quan més actuacions es duen a terme, la patrulla d’agents que hi haurà al carrer es veurà reforçada amb un agent més.

Per aquest motiu, els ciutadans que necessitin els serveis de la Policia Local durant l’horari nocturn rebran resposta directa dels mateixos agents que faran el servei amb els que contactaran via telefònica trucant als mateixos telèfons que fins ara són operatius que són el 092 i el 973602000.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum de Mollerussa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any