Jocs Populi: Ticket to Ride

  • Nou capítol del programa setmanal de jocs, presentat per Oriol Comas Coma · Ticket to Ride, un joc de trens carregat d'estratègia

VilaWeb
Redacció
17.06.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Deu mil partides jugades cada dia a internet i més d’un milió i mig d’unitats venudes, a més d’haver guanyat els premis més prestigiosos del món. Aquestes són les credencials de Ticket to Ride, comercialitzat a l’estat espanyol amb el nom de ¡Aventureros al tren!, que us presentem en aquest nou capítol del programa setmanal de jocs de taula, Jocs Populi. Dissenyat per l’expert, gairebé obsessiu, dels trens, Alan Moon, fa set anys, Ticket to Ride ja ha esdevingut un clàssic de sobretaula, de la xarxa, de les pissarretes i dels dispositius mòbils. Hi poden jugar de dos jugadors a cinc, de vuit anys en amunt, i les partides no superen l’hora de durada. Com precisa l’Oriol Comas en aquest  vídeo, és un joc especialment indicat per als fanàtics dels trens… i per als estrategs, els qui sempre pensen en el pas següent i en la manera de contrarestar els propòsits de l’adversari.

Deu mil partides jugades cada dia a internet i més d’un milió i mig d’unitats venudes, a més d’haver guanyat els premis més prestigiosos del món. Aquestes són les credencials de Ticket to Ride, comercialitzat a l’estat espanyol amb el nom de ¡Aventureros al tren!, que us presentem en aquest nou capítol del programa setmanal de jocs de taula, Jocs Populi. Dissenyat per l’expert, gairebé obsessiu, dels trens, Alan Moon, fa set anys, Ticket to Ride ja ha esdevingut un clàssic de sobretaula, de la xarxa, de les pissarretes i dels dispositius mòbils. Hi poden jugar de dos jugadors a cinc, de vuit anys en amunt, i les partides no superen l’hora de durada. Com precisa l’Oriol Comas en aquest  vídeo, és un joc especialment indicat per als fanàtics dels trens… i per als estrategs.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any