El parlament insta el govern a mantenir la sisena hora pel curs 2011-2012

  • CiU i Laporta no poden impedir que s'aprovi una moció amb el suport de la resta de grups

VilaWeb
Redacció
16.06.2011 - 19:47

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El ple del parlament ha aprovat una moció que insta a mantenir la sisena hora en tots els centres públics d’educació primària de Catalunya pel curs 2011-2012. Han votat a favor tots els grups excepte CiU i Joan Laporta, que han rebutjat aquest text transaccionat per PSC, PP i ERC. La moció també inclou l’obligació de garantir que qualsevol reformulació de la sisena hora es faci amb el consens del parlament i de la comunitat educativa, i dins de l’estratègia global de reducció del fracàs escolar.

D’altra banda, i això per unanimitat, s’ha aprovat presentar un anàlisi del cost de la sisena hora i el seu impacte en la millora de la qualitat de l’educació de l’escola pública. A més, també s’ha acordat presentar un pla de xoc contra el fracàs escolar en seu parlamentària dins del proper període de sessions.

Després de l’aprovació de la moció, el socialista Daniel Font ha dit que el govern té l’obligació de complir el que ha aprovat el parlament, i ha afegit que espera una resolució que anul·li l’acord de l’executiu que va eliminar la sisena hora de molts centres públics. De no fer-ho, ha avisat que el parlament podria reprovar el govern.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any